Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ «ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥ» DEBATE.
ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΣΧΟΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΞ.ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ.. ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ? ΙΣΩΣ..Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ.
ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ «ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΜΕ» ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 2/6/09 ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΤΣΙΜΑ «ΕΡΕΥΝΑ» ΣΤΟ MEGA ΣΤΙΣ 11,30μ.μ.
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ.
ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ .ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΕ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ STAGE.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ.
ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην γράφεις με κεφαλαία, είναι άσχημο :)

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΟΓΑ είπε...

Δεκτή η επισήμανση.Δίκιο έχεις συνάδελφε.Για πιο γρήγορα το έκανα..τόνους εναλαγή κεφαλαίων μικρών..το διπλό χρόνο μου πήρε τώρα να σου γράψω αυτό το λίγο..

Unknown είπε...

Πέραν του ότι είναι κοινό «μυστικό» ότι οι περισσότεροι stagers καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, οι αρμόδιοι φορείς και τα συλλογικά όργανα αυτών δεν δείχνουν τουλάχιστον την διάθεση να απορροφήσουν με κάποιον απόλυτα νόμιμο τρόπο τους ασκουμένους τους.Τα οργανικά κενά είναι το απόλυτο προεκλογικό "όπλο" και οι stagers τα εύκολα θύματα της γνωστής πλέον σε όλους μας εργασιακής "ομηρίας".Ας πάρει λοιπόν κάποιος την πολιτική ευθύνη του να ασφαλίσει τουλάχιστον ή να καταγγείλει τη σύμβαση τους ως μηδενικά υποσχόμενη!!!Ας με συγχωρέσουν όσοι θίγονται από τα λεγόμενα μου κ ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας.Βρισκόμουν μέχρι πριν λίγες ημέρες με stage στις Διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ και αναλογιζόμενος τις προσωπικές ευθύνες μου παραιτήθηκα μετά από 43 μήνες εργασίας.Δεν παροτρύνω ούτε αποθαρρύνω κάποιον από τους stagers να συνεχίσει, αναλογιστείτε μόνο τις προσωπικές σας ευθύνες και την αξιοπρέπεια σας που χάνεται κάπου εκεί ανάμεσα σε υποσχέσεις για μονιμοποίηση και σε καταγγελίες για φωτογραφικούς διαγωνισμούς.Ελπίζω η προσσέγγιση μου να διατήρησε τον υπερκομματικό χαρακτήρα που θα ήθελα να έχει.Εύχομαι όλοι να αποκτήσουν εργασιακή ασφάλεια και η "επένδυση" που έκανε ο καθένας από εμάς σε σπουδές και δεξιότητες να μην καταλήξει στο καλάθι των αχρήστων.