Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 1ης ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Το Σάββατο 4/7/09 έγινε η Πρώτη μας Γενική Συνέλευση η οποία με χαρά αναφέρουμε ότι είχε απαρτία κατά πολύ μεγαλύτερη και της προβλεπόμενης από το Ν.1264/1982.
Ευχαριστούμε τα μέλη μας, που με το δυναμικό παρόν τους έδειξαν τις διαθέσεις τους για μια αντίστοιχα δυναμική συνέχεια και τη συμπαράστασή τους στις μεθόδους και ενέργειες του Δ.Σ. του Σωματείου προς την επίτευξη του στόχου και την πραγματοποίηση των ονείρων όλων μας.
Γνωρίζοντάς τους απο κοντά και βλέποντας την αποφασιστικότητα τους, κρίνουμε ότι και οι επόμενες συνελεύσεις μας θα είναι εξ'ίσου επιτυχημένες και θα μας φέρνουν όλο και πιο κοντά στον απώτερο σκοπό μας.
Ιδιαίτερα σημαντική οφείλουμε να ανγνωρίσουμε, ήταν η συμμετοχή των συναδέλφων μας από την επαρχία, οι οποίοι θα πρέπει να αναλογισθούμε ότι όχι μόνο ανάλωσαν ταξιδεύοντας συνολικά πάνω από μια ημέρα για να παραστούν, αλλά επιβαρύνθηκαν οι ίδιοι και το κόστος της παρουσίας αυτής.
Ευχαριστούμε και το αναγνωρίζουμε και πάντα θα έχουν την αμέριστη ηθική συμπαράσταση του Σωματείου.
Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον Νομικό Σύμβουλο του Σωματείου μας, κ. Περπατάρη Δημήτριο, για την παρουσία του και το χρόνο που διέθεσε, ούτως ώστε να κάνει σε όλα τα μέλη μας σαφέστατες, πλήρως κατανοητές και νομικά τεκμηριωμένες τις κινήσεις μέσω των οποίων θα επιτύχουμε τους σκοπούς ίδρυσης του Σωματείου, αλλά και τα πλήρη εργασιακά μας δικαιώματα.
Τέλος, όσοι εκ των ταμειακώς ενήμερων μελών μας είχαν σοβαρό λόγο και δεν παρέστησαν στη συνέλευση, θέλουν να ενημερωθούν για το τι ειπώθηκε, μπορούν με E-Mail ή SMS να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ., να αφήσουν τηλ. επικοινωνίας ή E-Mail με όλα τα στοιχεία τους και θα έχουν την ενημέρωση που χρειάζονται.
Το E-Mail του σωματείου και τα κινητά τηλέφωνα των μελών του Δ.Σ. βρίσκονται στην αρχή της σελίδας μας δεξιά.
Ανοιχτά είναι και τα σχόλια για ερωτήσεις-εντυπώσεις, στην ανάρτηση αυτή , εφ΄οσον έχουν Ονοματεπώνυμο ή Όνομα και Κατάστημα.

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος Κωνσταντίνα Ροβυθάκη

Ο Γραμματέας Λυκούργος Φουντούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: