Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΛΩΝ..ΕΔΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ..ΓΡΑΨΤΕ..ΡΩΤΗΣΤΕ..ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα.είμαι κι εγω με stage 4 xronia sτον οαεδ.μάθαμε οτι υπογραψατε συμβασεις εργου.είναι αλήθεια?

Ανώνυμος είπε...

oxi den einai.yparxei mia prokyrhxh sta skaria..an kai opote th mathoyme..blepoyme..an de mpoyme tha doyn aytoi..

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΓΑ ΟΙ 160 ΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ?ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΦΕΡΑΝΕ ΑΥΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ,ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

βλέπω να μπαίνουν άσχετοι,αφού πλησιάζουν εκλογές και εμείς που έχουμε 42 μήνες να μένουμε απ' έξω....

Ανώνυμος είπε...

eseis doulepsate 42 mhnes,as doulepsei kai kanenas allos,arketa pia!!!!.To swsto kai dikaio einai ta stage na eksairethoun apo tis symvaseis ergoy,giati alliws tha prokeitai gia rousfetologikes proslipseis!!!!!

panos είπε...

το σωστο και δικαιο ειναι τα stage να μονιμοποιηθουνε με τοσες μηνες προυπηρεσια, πρεπει απο εδω και περα να περασουνε στο θεμα εργασια. Τελος η κοροϊδια.
Μετα χαρας να σου δωσω την θεση μου στα stage να ειδικευτεις στην προυπηρεσια.
τα stage να μονιμοποιηθουνε αμεσα, δεν θελουμε να εχουμε σχεση με αλλες μορφες εργασιας εκτος απο αοριστου χρονου!

Φτανει πια η κοροϊδια, Μονιμοποιηση τωρα ειναι η μονη λυση!
Η ΝΔ καταρρευει, μονο τα stage μπορουν να την σωσουνε!

Ανώνυμος είπε...

h proypiresia twn stage einai KATARTISH oxi ergasia.Mh koroideuete to kosmo.Mpikate me ASEP?OXI,ara ti monimopoihsh zhtate?plaka kanete?

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΚΕΠ, ΟΑΕΔ, ΑΣΕΠ!!!, ΠΑΝ/ΟΥ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ, ΕΡΤ, κλπ.. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΣΕΠ, ΩΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ; KAI ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΛΑΚΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΜΠΗΚΑΤΕ ΜΕ ΑΣΕΠ;" ΤΕΛΟΣ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟ, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΟΡΘΩΣΗ-ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΚΕΠ, ΟΑΕΔ, ΑΣΕΠ!!!, ΠΑΝ/ΟΥ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ, ΕΡΤ, κλπ.. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΣΕΠ, ΩΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ; KAI ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΛΑΚΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΜΠΗΚΑΤΕ ΜΕ ΑΣΕΠ;" ΤΕΛΟΣ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟ, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

panos είπε...

Μην ξεχνας και τους σχολικους φυλακες(που ητανε με stage).
Μην ξεχνας και τα ολιγομηνα stage στους δημους και στα νοσοκομεια που μονιμοποιηθηκαμε με το ΠΔ 2738/99
Μην ξεχνας και τους 33.200 συμβασιουχους που μονιμοποιηθηκαν με το ΠΔ παυλοπουλου.
Μην ξεχνας τα ΚΕΠ, που μπαινανε απο το παραθυρο με συμβασης εργου, χωρις κανενα κριτηριο, και ξαφνικα μονιμοποιηθηκανε χωρις εμεις οι απλοι πολιτες να μπορουνε να κανουνε αιτησεις στον ΑΣΕΠ. Αποκλειστικη προκηρυξη μονιμοποιησεις ΚΕΠιστων
Μην ξεχνας στους εργασιακους συμβουλους, που και παλι χωρις κανενα κριτηριο επιλογης, μονιμοποιηθηκανε
Μην ξεχνας τους 1.500.000 δημοσιους υπαλληλους, που με την κομματικη τους ταυτοτητα, ειναι ολοι βολευμενοι ή τωρα συνταξιουχοι και δεν τους ενδιαφερει τιποτα παρα μονο πως να βολεψουνε τα παιδια τους και τα εγγονια τους και παλι με την κομματικη τους ταυτοτητα.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΕΠ??????????? ΜΠΗΚΑΝΕ ΜΕ ΑΣΕΠ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ??????????? ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΙΘΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ!!!!!!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΕΠ ΕΔΩ?????????????????

Ανώνυμος είπε...

den ta iksera auta,alla kapote prepei na stamathsoun.As ginei h arxh apo twra.Na stamathsoun twra ta rousfetia,ki opoios aksizei ki exei prosonta,na ginei monimos mesw ASEP.Oxi me nomosxedia pou zhtate.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΜΕ. ΟΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΚΕΠ κλπ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΜΗ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ. ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΛΗΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ela re allani na doume ti psaria pianeis.... ante ela !!!!

Ανώνυμος είπε...

έλα κι εσύ STAGE να δεις τη γλύκα...