Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ & ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ STAGE ΟΓΑ



ΠΡΟΣ
ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ STAGE ΟΓΑ

Σας γνωστοποιούμε ότι έως την Τρίτη 15/12/2009 θα πρέπει να εξοφληθούν από όλα τα μέλη του Σωματείου οι οφειλές τους (εγγραφές και συνδρομές διμήνου Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2009).
Θεωρείται πρωτίστως απαραίτητο από τα μέλη μας να εξοφλούν εγκαίρως τις υποχρεώσεις τους, αυτήν ιδιαίτερα την χρονική στιγμή που ο Αγώνας μας υποχρεώνει σε έξοδα που βαρύνουν το Σωματείο.
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι θα κατατεθεί μέσα στην εβδομάδα ενυπόγραφη Αίτηση Διαμαρτυρίας προς τον ΟΓΑ από τα μέλη του Σωματείου μας -εφόσον έχουν εξοφλήσει όλες τους τις υποχρεώσεις προς το Σωματείο. Με την Αίτηση αυτή κατοχυρώνεται το δικαίωμα μελλοντικής απαίτησης των οικονομικών απαιτήσεων-διαφορών μας από τον ΟΓΑ, για τα έτη από 2005 έως και 2009.
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να επικοινωνούν με τους υπευθύνους των υποκαταστατημάτων τους έτσι ώστε να συμπληρώσουν την συγκεκριμένη Αίτηση Διαμαρτυρίας και να την παραδώσουν:
1.Οι εργαζόμενοι στα Κεντρικά Πατησίων 30, στη Ροβυθάκη Κων/να γραφείο 601
2. Οι εργαζόμενοι στην Αβέρωφ 7, στον Φάκου Χριστίνα γραφείο 407
3. Οι εργαζόμενοι στα Υποκαταστήματα να απευθυνθούν στον υπεύθυνο του υποκαταστήματος του, του Σωματείου Εργαζομένων stage ΟΓΑ

Για τη Διοικούσα Επιτροπή

Η Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Κωνσταντίνα Ροβυθάκη Λυκούργος Φουντούλης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ STAGE,


ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΕΧΘΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/12/09 ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ , ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ.

-ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17/12/09, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ & ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΣΤΙΣ 11 π.μ. ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ) ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.(ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ,ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ)

-ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/12 ΚΥΡΗΣΣΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ , ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΠΟΡΕΙΑ , ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ , ΣΤΙΣ 11π.μ.

-ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ(24/12/09)ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 31/12/09 ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.
ΔΟΥΛΕΙΑ ..ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟ 2010..ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια τοσες μερες απεργια εχει νοημα;;καποιοι απο μας ληγουμε πριν τα χριστουγεννα κ κλαιμε την μοιρα μας.Ισως κατι πιο δραστικο χρειαζεται.Επαφες με υπουργους,διοικητες,κομματα κλπ κλπ.Επισης τα καναλια να τα κερδισουμε γιατι εχουν παρει γραμμη απτη κυβερνηση κ δεν ασχολουνται καθολου μαζι μας πλεον.Η ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ Η ΠΡΑΣΙΝΗ!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΟΓΑ είπε...

ΕΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.