Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η ΑΔΕΔΥ ΜΕ ΛΟΒΕΡΔΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ STAGE KAI ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΟΥ-ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ, Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΑΣ. ΜΟΡΦΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ!!!




ΛΟΒΕΡΔΟΣ :ΑΠΟ 0,00΄ ΕΩΣ 0,22'Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ!!!
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΠΟ 2,17΄ ΕΩΣ 2,32' ΛΕΕΙ: ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗΣ!!!!!


ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ..ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ..ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ κ.ΛΟΒΕΡΔΟ ΤΟ "ΔΙΑΤΥΠΩΣΑΤΕ" Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ 19/10/09
http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd.php?&cm_catid=101&cm_prdid=8570...Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Κοιτάξτε, μίλησα για μαθητεία στον ιδιωτικό τομέα. Τα stage είναι μαθητεία. Εκ των αδυναμιών του ελληνικού κράτους, του ελληνικού Δημοσίου, κατέστησαν κρυφή μορφή εργασίας, κεκαλυμμένη, η οποία μάλιστα κουμπώνει με οργανικές θέσεις και οδηγεί μετά την πάροδο των 24 μηνών σε αξιώσεις περί μετατροπής αυτής της σχέσης σε σχέση αορίστου χρόνου....... Θα μας δώσει την ευκαιρία να πάρουμε απόφαση. Γιατί υπάρχουν κάποιοι που έχουν περάσει το 24μηνο και είναι στο Δημόσιο. Αυτούς δε μπορείς να τους διώξεις.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Τα παιδιά αγωνιούν που αγωνιούν, οι μήνες θ’ ανανεωθούν; Θ’ αλλάξει το Προεδρικό Διάταγμα;
Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν συμπληρώσει έχουν αξιώσεις. Τώρα με ποιον τρόπο θα τις προβάλλουν, οι ίδιοι ξέρουν. Και υπάρχουν κι αυτοί που δεν έχουν ακόμα συμπληρώσει αλλά τρέχει η συμπλήρωση τώρα που μιλάμε. Άρα υπάρχει η ανάγκη για πολιτικές αποφάσεις

ΤΟ ΠΟΤΕ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ..ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ..ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ VIDEO MENOYN!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ" ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: