Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Με την ολοκλήρωση της πρώτης Συνεδρίασης του ΝΕΟΥ Δ.Σ. σας ενημερώνουμε ότι ακολουθεί και η επόμενη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας.
Θα ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις και τα επείγοντα ζητήματά μας.
Στόχος του Σωματείου είναι η Γ.Σ. να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν με επιθυμητή ημερομηνία το Σαββάτο 10/07/10. (ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΥΤΗΣ , ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕ e-meil)
Το Δ.Σ. του Σωματείου με γνώμονα την πληρέστερη πληροφόρησή σας, και συνεχίζοντας την παράδοση που το ίδιο έχει δημιουργήσει, με τις προσκλήσεις που κατά καιρούς έχει απευθύνει στους σημαντικότερους Εργατολόγους που έχουν ενδιαφερθεί για τον αγώνα μας, σχεδιάζει να προσκαλέσει στη Συνέλευσή μας τον Εργατολόγο Κο Νικολουτσόπουλο.
Εφόσον το επιθυμείτε ζητούμε να μας ενημερώσετε το αργότερο εντός τριημέρου, ούτως ώστε να γίνουν οι ανάλογες ρυθμίσεις.
Τονίζουμε ότι στην Γεν. Συνέλευση θα παρευρίσκονται μόνο οι προσκεκλημένοι και τα ταμειακώς ενήμερα μέλη με την ταυτότητά τους.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΣΤΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕ e-mail ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ MAIL ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΡΟΒΥΘΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜ. - ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: