Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

EXTRA3 15/09/09 ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΓΙΑ STAGE

TO DVD ΑΠΟ ΕΤ3 ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜOY ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ- ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ BLOG.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ .

13 σχόλια:

ΝΤΙΝΑ ΡΟΒΥΘΑΚΗ είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝ LIVE ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ, ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΜΝΗΜΗ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ , ΑΛΛΑ ΕΝΩ Ο κ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ..ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ STAGE ΔΕΝ ΕΙΠΕ..

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο σας ρε παιδια εισαστε καλα οργανωμενοι εμεις του ΤΥΔΚΥ κοιμομαστε ακομα.Βασικα παιζει να ειμαι και ο μονος που γραφει σε blog.

stage greece είπε...

ΝΤΙΝΑ,ΣΤΡΑΒΟΛΑΙΜΙΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά δεν το συζητώ είστε άξιοι συγχαρητηρίων!!! Μία δέσμευση δεν παύει να είναι ένα βήμα πριν την μονιμοποίησή μας. Απλά καλό θα ήταν για να είμαστε κατοχυρωμένοι να επιδιώξουμε και μία δέσμευση από το ΠΑΣΟΚ. Γιατί μέχρι την τελευταία στιγμή ποτέ κανείς δεν ξέρει το αποτέλεσμα των εκλογών!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά θα ήταν να πάμε να μιλήσουμε & με την άλλη πλευρά το ΠΑΣΟΚ να τους κάνουμε να δεσμευτούν για μας. Γιατί κανείς δεν ξέρει τελικά το εκλογικό αποτέλεσμα.

ΡΟΒΥΘΑΚΗ ΝΤΙΝΑ είπε...

ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΣΑΦΩΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Επίσης καλό θα ήταν να μην εκφραζόμαστε με βρισιές και υπερβολές για την αντιπολίτευση!! Διότι διανύουμε μία κρίσιμη περίοδο και έχει ξεκινήσει το λεγόμενο προεκλογικό παζάρι!! Η Ψυχραιμία είναι ο κατάλληλος σύμμαχος!!! Σε άλλα blogs των stage πέφτει πολύ βρίσιμο για το ΠΑΣΟΚ. Ας μην βιαζόμαστε και ας ακούσουμε και την θέση των άλλων κομμάτων ώστε να έχουμε μία πλήρη εικόνα των γεγονότων.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ είπε...

ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ είπε...

Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΚΛΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ Η ΝΤΙΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΛΙΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ...

ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ είπε...

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ.
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΜΕ, Ή ΝΑ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ -ΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΙΤΕ ΔΕΞΙΑ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ, ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ!
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ!

ΠΕΛΕΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΛΥΚΟΥΡΓΟ ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΟΥΝ

ΡΟΒΥΘΑΚΗ ΝΤΙΝΑ είπε...

ΛΥΚΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΛΗΨΗ..ΣΥΓΝΩΜΗ. ΜΠΗΚΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ. ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΚΩΣΤΑ (BLOGGER ANASFALISTOI STAGERS IKA) TO ΔΙΟΡΘΩΣΑ!!!ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΜΟΛΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί πρέπει να πιστέψουμε στις δεσμεύσεις κάποιων? Και εγώ μπορώ να δεσμευτώ ότι αν γίνω Πρωθυπουργός θα σας κάνω όλους μόνιμους αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το κάνω κιόλας. Θα βρω χίλιες προφάσεις που θα το καθιστά ακατόρθωτο και τελικά δεν θα το κάνω. Γιατί να κάνουν πράξη αυτοί τις υποσχέσεις τους τώρα! Είμαστε εφήμεροι μέσα στην υπηρεσία αν φύγουμε εμείς θα έρθουν κάποιοι άλλοι γιατί να αλλάξει αυτό βολεύει πολλούς. Το ότι κάποιοι άνθρωποι παίζουν μαζί μας με όφελος την εξουσία δεν φταίνε αυτοί, φταίμε εμείς που τους αφήνουμε! Καλή συνέχεια στον αγώνα σας και καλή τύχη!