Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ -ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ

ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ STAGE, ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΕΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ - ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ- ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ -SIEMENS, ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ- ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΑΝΑΓΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ. 

ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΤΟ DEBATE -ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΤΟΥ DEBATE ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΞΑΝΑΤΕΘΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΗΣ.

ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!! 

ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ. 

ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ
Γ.Γ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ STAGE Ο.Γ.Α.


7 σχόλια:

ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ είπε...

ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ" ΤΟΥ Κου ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ STAGE ΟΑΕΔ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ STAGE ΟΑΕΔ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΛΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ -ΠΑΡΟΤΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ- ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.
ΑΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ -ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ- ΣΙΓΟΥΡΗ.

stage greece είπε...

κρατα μικρο καλαθι Λυκούργε

Ανώνυμος είπε...

μου φαινεται οτι ολη η ουσια της εκπομπης ειναι κυριολεκτικα στα τελευταια 10 δευτερολεπτα στα οποια μιλάει ο Ανδρουλάκης...

Ανώνυμος είπε...

TI ΕΙΠΕ???

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ είπε...

Να είστε καλά και πάλι συγχαρητήρια για τον αγώνα που δίνετε καθημερινά.

Ανώνυμος είπε...

Να είστε καλά και πάλι συγχαρητήρια για τον αγώνα που δίνετε καθημερινά.

ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ?

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ είπε...

Όχι φίλε μου, τα συγχαρητήρια είναι για το προεδρείο του σωματείου μας(ΟΓΑ).