Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

..ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ..ΕΧΟΥΝ ΚΕΦΙΑ..

ΑΚΡΙΒΗΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΕΙΑ STAGE ΤΟΥ ΟΑΕΔ. http://diekdiko.blogspot.com/

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός και υπαρκτό δεδομένο ότι λίγες ώρες πριν την εξαγγελία εκλογών υπογράφτηκε μια Κοινή Υπουργική Απόφαση (αριθ. πρωτ. 26261/867/ 3-9-09) η οποία μεταξύ των άλλων έδινε τη δυνατότητα σε άτομα που εργάζονται με πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας στον ΟΑΕΔ να μετατραπεί αυτόματα η εργασιακή τους σχέση σε ορισμένου χρόνου διάρκεια 3 ετών συνεχόμενη, με πλήρη ασφάλιση και μισθό. Δυστυχώς, αυτό δεν πρόλαβε να υλοποιηθεί εξαιτίας «παγώματος» των πάντων από τις εκλογές.Σίγουρα, θα αναρωτηθεί κάποιος: Ωραία, ε τότε να περιμένουμε να εφαρμοστεί μόλις τελειώνουν οι εκλογές. Αναφέρουμε και ερμηνεύουμε την ΚΥΑ.Η ΚΥΑ δίνει τη δυνατότητα εφαρμογής του παραπάνω μέτρου, εφόσον ο Οργανισμός το επιθυμεί. Άρα το ερώτημα αλλάζει: Θα θέλει ο Οργανισμός μετά τις εκλογές να το κάνει; Θα πρέπει να περιμένουμε να ρωτήσουμε τον επόμενο Διοικητή. Το σίγουρο είναι πάντως ότι όταν ξεκινάει μια προσπάθεια με τα καινούρια δεδομένα που διαμορφώθηκαν και τις εξελίξεις που θα προκύψουν μετά τις εκλογές.Τέλος, όσο αφορά τις αγωγές που επίκεινται να γίνουν η θέση μας είναι η εξής:Επί του παρόντος και έχοντας στα χέρια μας μια ΚΥΑ η οποία δίνει δυνατότητα εφαρμογής της μετατροπής μας από σχέση εργασίας stage σε ορισμένου χρόνου 3 ετών (με ότι συνεπάγεται αυτό) θεωρούμε ότι η ενέργεια της αγωγής στην παρούσα φάση είναι άστοχη και οικονομικά επιβαρυμένη προς τα μέλη χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα.Καθένας είναι υπεύθυνος επιλογής και προσωπικής ευθύνης.

ΤΗ ΒΑΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ (ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ)ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ STAGE ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ.
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ STAGE ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ...
...ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ....

25 σχόλια:

ΡΟΒΥΘΑΚΗ ΝΤΙΝΑ είπε...

ΑΥΤΟ ΕΞΗΓΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ 2 ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ..
ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ.

ΡΟΒΥΘΑΚΗ ΝΤΙΝΑ είπε...

Ο κος Διοικητής έπειτα από το διάλογο ο οποίος κράτησε αρκετή ώρα και τα επιχειρήματα που εκφράστηκαν από τα μέλη του Σωματείου μας, μας διαβεβαίωσε πως γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και ότι αυτή η αγωνία πρέπει να λάβει τέλος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για όλους τους συμβασιούχους του Ο.Α.Ε.Δ. Μας δήλωσε κατηγορηματικά πως οι γνώσεις κι η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει είναι πολύτιμη για εμάς τους ίδιους αλλά και για τον Οργανισμό που μας απασχολεί και αυτό θα το αξιοποιήσει όπως έκανε παλιότερα και με άλλους συμβασιούχους! Τέλος δεν πρέπει να παραλείψουμε και να αναφέρουμε μία σημαντική δήλωσή του ήταν ότι στηρίζει τις προσπάθειές μας, αντιλαμβάνεται τις αγωνίες μας και εργάζεται προς την επίτευξη για επίλυση του ζητήματος της μονιμοποίησής μας.
ΟΧΙ`..ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ.
ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ κ.ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗ.
ΤΣ ΤΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ?

stage greece είπε...

ΝΤΙΝΑ Ο ΒΕΡΝΑΔΑΚΗΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ,ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ?ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ

stage greece είπε...

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΒΕΡΝΑΔΑΚΗΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ 8 ΜΗΝΩΝ.ΕΝΝΟΕΙ ΟΜΩΣ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ 20000 ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΣ ΖΗΛΙΕΣ ΚΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΜΑΣ.ΑΠΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ "ΘΕΛΑΜΕ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ" ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ...ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ

ΡΟΒΥΘΑΚΗ ΝΤΙΝΑ είπε...

ΠΟΙΕΣ ΖΗΛΙΕΣ ΡΕ ΚΩΣΤΑ? ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ.ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΣ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ..STAGE ΣΕ..."ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ"....
ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Η Ν.Δ. Ε ΑΜΑ ΕΧΟΥΝ ..."ΚΑΤΑΡΤΙΣΤΕΙ"
ΑΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ..

NeNa είπε...

kostasr21 ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ 20000 ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΜΕ STAGE ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ.
ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΚΟΝΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΑ STAGE ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ.

ΡΟΒΥΘΑΚΗ ΝΤΙΝΑ είπε...

ΟΚ. ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΤΟΤΕ...ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΣΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ..ΨΕΜΜΑΤΑ? ΜΠΑ ΔΕ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΑ..ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΞΩ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ..ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ!
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΜΩΣ Η ΚΥΑ ΝΕΝΑ?
ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΣΑΣ ΕΙΔΕ , ΣΑΣ ΚΑΛΟΔΕΧΤΗΚΕ, ΣΑΣ ΕΤΑΞΕ..ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΦΗΝΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ?

NeNa είπε...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΒΕΡΝΑΔΑΚΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΕΔΩ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕΣΑ...
ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΗΞΕΡΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ??

ΡΟΒΥΘΑΚΗ ΝΤΙΝΑ είπε...

Ε ΟΚ . ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΑΠΟ ΘΥΜΑΤΑ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΙΑ!!

nik είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣΤΟΝ?Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΟΣΜΟ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ? ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ!!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Η Ν.Δ. ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ STAGE?ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ "ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ" ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ?ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 20000 ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΑ STAGE ΤΟΥ ΟΑΕΔ,ΟΛΑ ΤΑ STAGE ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.ΑΡΑ Ο Κ.ΒΕΡΝΑΔΑΚΗΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ STAGE ΤΟΥ ΟΑΕΔ,ΜΗΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ.

NeNa είπε...

ΕΕΕΕΕΤΣΙΙΙΙΙΙ

Ανώνυμος είπε...

Σωστό. Μπορεί να πάρει μέρος οποιοσδήποτε. Αρκεί κάποιος να κάτσει να διαβάσει σωστά την απόφαση και το Φεκ. Μάλλον και το σωματείο του ΟΑΕΔ κοροιδεύει τον εαυτό του. Όλοι μπορούμε να πάρουμε μέρος στο 30%, αρκεί να υπάρχει το κατάλληλο βίσμα όπως πάντα !!!

stage dhmosio είπε...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΕΣ-ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΡΝΑΔΑΚΗ. ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟΝ ΒΕΡΝΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΕΚΕΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΡΝΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΓΛΥΦΤΡΙΩΝΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ!

NeNa είπε...

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ STAGE-ΟΑΕΔ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟΝ ΒΕΡΝΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ? ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΗΔΗ ΔΩΣΑΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ STAGE (ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΠΡΩΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ 2 ΣΩΜΑΤΕΙΑ) ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ..

stage dhmosio είπε...

ΕΓΩ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΒΛΑΣΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Μην μπερδεύεστε, όλο είναι ένα προεκλογικό τρικ,
έτσι ώστε εμείς τα χαϊβάνια να τους ξαναψηφίσουμε.
Η ΚΥΑ και να υπογραφεί δεν λέει τίποτα , άμα ο οργανισμός
δεν σε ζητήσει ( και σίγουρα δεν θα συζητήσει αφού θα έρθει
το ΠΑΣΟΚ και θα Βάλει τους δικούς του) & 2ον είναι μια χαζομάρα γιατί
σε βάζουν να υπογράψεις ότι δεν δικαιούσαι μετά μονιμοποίηση.
Έ , όχι εγώ τουλάχιστον δεν θα πέσω στην παγίδα τους, φτάνει πια
η εκμετάλλευση αν ήθελαν είχαν τον χρόνο για να μας τακτοποιήσουν.
Αλλά βλέπεις βλέπουν τις δημοσκοπήσεις και αρχίνησαν να φοβούνται.
ΜΑΥΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
Stage oaed 5 xronia

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη
ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

ΡΟΒΥΘΑΚΗ ΝΤΙΝΑ είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2009/09/blog-post_3377.html
XAXA ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ..ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ Ε? ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟ DEBATE ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ! ΑΓΩΓΗ! ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΤΕ! ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ! ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΣΑΣ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ Η΄ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΑΣ! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΩΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΤΗΡΕΣ.

Vicky είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΜΕ STAGE 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΟΥΛΑ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΙ ΣΚΥΒΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΝΕ..ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΞΥΠΝΑΝΕ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΒΛΑΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΑΓΩΓΗ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΒΕΡΝΑΔΑΚΗ ...............
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ?

Unknown είπε...

ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΤΙ 2 ΤΙ 3 ΤΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ

Unknown είπε...

ΕΓΩ ΕΙΜΕΙ ΣΤΟ 2ο 18ΜΗΝΟ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ 24 ΜΗΝΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ (stage Νοσοκομείου)

Unknown είπε...

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ?